• KALENDARI I RI I TRANSMETIMEVE

  Duke filluar prej datës 3 shtator 2017, PASQYRA SHQIPTARE u zgjat nga gjysëm ore në një orë emision në shqip. Gjithashtu, OMNI 1 ndryshon oraret e ritransmetimit për disa programe etnike, përfshirë edhe Pasqyrën Shqiptare. Kështu, emisioni ynë do të transmetohet çdo të dielë në orën 9.30 të mbrëmjes dhe do të ritransmetohet të hënave në 10 të mëngjesit dhe 11 të mbrëmjes si dhe të premteve në 10.30 të mëngjesit. Shikoni tabelën ngjitur për më shumë të dhëna.

 • Mirësevini te Pasqyra Shqiptare

  I pari dhe i vetmi emision televiziv shqiptar me mbulim të gjithë Kanadanë i ndjekur nga 60 mijë shqiptarë nëpërmjet sinjalit të antenave ajrore, kabllit ose satelitit. Filloi të shfaqet në shtator 2002.

  çdo të dielë në 21.30 te OMNI 1 dhe
  përsëritet të hënave në 10.00 të mëngjesit
  dhe të premteve ora 10.30 të mëngjesit.

 • TË PARËT,
  TË PËRKUSHTUAR,
  PROFESIONISTË

  Ne jemi pasqyrues të palodhur, të barazpeshuar dhe profesionalë të ngjarjeve, kulturës, figurave të shquara dhe arritjeve vetiake të shqiptarëve në Kanada

 • KULTUROR,
  INFORMUES DHE
  KOMBËTAR

  Dritare e kulturës shqiptare dhe arritjeve të kombit shqiptar; një institucion kulturor, rreth të cilit mblidhen të gjithë shqiptarët e Kanadasë

 • ÇDO NEVOJE,
  NJË ZGJIDHJE

  Ekip televiziv me përvojë disa dhjetra-vjeçare, i aftë të prodhojë të gjitha gjinitë televizive si dhe video vetiake (videography)


... Duke u përqendruar në cilësitë bazë njerëzore, arritjet vetiake, te historitë tona si emigrantë, pa marrë parasysh nga vijmë apo çfarë shkollimi kemi, "Pasqyra Shqiptare" na pasqyron ashtu siç jemi, por edhe me një vezullim të ngrohtë, njerëzor. Ne ulemi para ekranit të OMNI-t me besim se gjatë atyre minutave portreti i shqiptarit nuk deformohet, as nuk futet në korniza ideologjike.

Iljaz Gostivari, veprimtar


What we

offer: