PASQYRA SHQIPTARE: December 8, 2012

8 December 2012
Comments: 0
Category: PasqyraTV
8 December 2012, Comments: 0

Kronika nga veprimtaritë e shqiptarëve në Kanada: 10 vjetori i themelimit të organizatës “Adoptionworx”; ekspozita e piktorit Bujar Asllani si dhe kronika e mbrëmjes në London, Ontario, me rastin e 100 Vjetorit.

Leave a Reply