PASQYRA SHQIPTARE (HD): December 21, 2013

21 December 2013
Comments: 0
Category: PasqyraTV
21 December 2013, Comments: 0

“Lugina e Vjosës” – segment nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare”, pjesa II. Gjithashtu, njoftime komunitare dhe videoklipe. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.

Leave a Reply