PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 25, 2014

25 January 2014
Comments: 0
Category: PasqyraTV
25 January 2014, Comments: 0

Njoftime komunitare, kronika e Galasë mbajtur nga IBX në Toronto si dhe segmenti i 7-të i pjesës II të dokumentarit “Mrekulli Shqiptare” (Kruja). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada, drejtor ILIR LENA.

Leave a Reply