PASQYRA SHQIPTARE, June 4, 2017

4 June 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
4 June 2017, Comments: 0

Kosova F.C. arrin deri në finale; intervistë me Ambasadorin e Kosovës, z. Lulzim Hiseni si dhe kronikë e takimit të Petro Ninasve. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA

Leave a Reply