PASQYRA SHQIPTARE – June 11, 2017

11 June 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
11 June 2017, Comments: 0

Sot në episod: Inis Kazanxhi – Jorgo dhe Kristian Prenga. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.

Leave a Reply