PASQYRA SHQIPTARE – July 30, 2017

30 July 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
30 July 2017, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Vjeshtë dhe Shpresë” prodhim i PASQYRA SHQIPTARE, Toronto.

Leave a Reply