PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 8, 2017

8 October 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
8 October 2017, Comments: 0

Kronika e mbrëmjes gala për Shtëpinë e Shqiptarit si dhe i ftuar Neshet Muçaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.

Leave a Reply