PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 15, 2017

15 October 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
15 October 2017, Comments: 0
Së shpejti në Toronto Mbrëmje e Filmit Shqiptar në Toronto (të ftuara organizatoret Hana dhe Nora Marku). Portret i futbollistes 16 vjeçare shqiptaro-kanadeze, Markela Bejleri. Video muzikore e shumë informacione të tjera komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.

Leave a Reply