PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 29, 2017

29 October 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
29 October 2017, Comments: 0

Të ftuar shkencëtari Savo Gjirja dhe vëllezërit Kristi dhe Johan Todi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.

Leave a Reply