PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 5, 2017

5 November 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
5 November 2017, Comments: 0

Ambasada e Shqipërisë në Otavë organizoi më 28 tetor 2017 një pritje – koncert me rastin e 30 vjetorit të vendosjes së marëdhënieve diplomatike mes Kanadasë dhe Shqipërisë. Ne patëm rast të takohemi dhe të bisedojmë me organizatorët si dhe me shumë shqiptarë me banim në Ontario dhe Kebek. Gjithashtu, një kronikë e shkurtër nga ndeshja e parë e sezonit dimëror të skuadrës “Albania” që luan në një ligë amatore në Toronto. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.

Leave a Reply