PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 26, 2017

26 November 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
26 November 2017, Comments: 0

Tri kronika sot në emision: Albanian Short Film Nigh, Icon Restoration në Panairin e Kondove si dhe Inva Mula në Toronto e ftuar në ceremoninë e mbajtur në Parlamentin e Ontarios me rastin e Muajit të Trashëgimisë Shqiptare në Toronto. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA

Leave a Reply