PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – December 10, 2017

10 December 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
10 December 2017, Comments: 0

Në këtë episod do të mësoni se pse Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut fillon në Kanada dhe cila është protagonistja e ngjarjes komunitare që çel siparin në janar 2018. Gjithashtu në fokus: boksieri Kristian Prenga, Lisa Omeri, Markela Bejleri, etj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA

Leave a Reply