PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – December 17, 2017

17 December 2017
Comments: 0
Category: PasqyraTV
17 December 2017, Comments: 0

Për herë të parë në ekranin e një televizioni vjen shkencëtari i ri shqiptaro-kanadez Albi Çelaj, njeriu që mund të ketë në duart e tij çelësin e një zbulimi të madh gjenetik. Gjithashtu, pas 11 vjetësh si arkivë e vyer dhe për herë të parë në internet (FB dhe Youtube) vjen biseda e rrallë me klerikun humanist, mbijetuesin e terrorit komunist, të ndjerin At Zef Pllumi, autori i librit-dëshmi, “Rrno vetëm me tregue”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.

Leave a Reply