2018

16 September 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 16/09/2018 – Bardhyl Gjevori, Agim Sherifi dhe Teatri Kombëtar

16 September 2018, Comments: 0

B. Gjevori dhe kalendari i ri i COC-së. Reportazh mbi biznesin e ri të z. Agim Sherifi si dhe nje speciale kushtuar Teatrit Kombëtar. […]


9 September 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 09/09/2018 – Angela Thomai

9 September 2018, Comments: 0

Gjithashtu në episod: Canadian International Air Show si dhe Albanian Boat Party (Anija Illyria). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


2 September 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 02/09/2018 – I ftuar ish-piloti Hamza Koci

2 September 2018, Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit Ilir Lena.


19 August 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 26/08/2018 – Retrospektivë

19 August 2018, Comments: 0

I ftuar Robert Baines. Gjithashtu retrospektivë nga episodet e viteve të fundit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


1 2 3 4 5 6 7 8 Next page ›