2018 April

29 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 29, 2018

29 April 2018, Comments: 0

Të ftuar tri studente shqiptare në Osgoode Hall Law School. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


22 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 22, 2018

22 April 2018, Comments: 0

Tre avokatë të ftuar për të folur mbi çështje të ndryshme ligjore. Pjesë nga koncerti i Trios Fammus. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir […]


15 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 15, 2018

15 April 2018, Comments: 0

Reportazh me nxënësit e Shkollës së Baletit, Tiranë. Dy dokumentarë të shkurtër: 1) mbi aktorin Aleksandër Moisi dhe 2) mbi Ardenicën. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


8 April 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 8, 2018

8 April 2018, Comments: 0

Reportazh me klasën shqipe të Misionit “Shën Nënë Tereza” si dhe i ftuar Ksenofon Kristafi (dy libra mbi Kosovën).