PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 8, 2018

8 April 2018
Comments: 0
Category: PasqyraTV
8 April 2018, Comments: 0

Reportazh me klasën shqipe të Misionit “Shën Nënë Tereza” si dhe i ftuar Ksenofon Kristafi (dy libra mbi Kosovën).

Leave a Reply