PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – April 15, 2018

15 April 2018
Comments: 0
Category: PasqyraTV
15 April 2018, Comments: 0

Reportazh me nxënësit e Shkollës së Baletit, Tiranë. Dy dokumentarë të shkurtër: 1) mbi aktorin Aleksandër Moisi dhe 2) mbi Ardenicën. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA

Leave a Reply