2018 June 17

17 June 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, 17/06/2018 – Klasat shqipe, Wasaga Beach dhe Anton Gjuravçaj

17 June 2018, Comments: 0

Reportazh në klasën shqipe në Portage Trail, Toronto. Wasaga Beach. I ftuar shkrimtari Anton Gjuravçaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.