PASQYRA SHQIPTARE, 17/06/2018 – Klasat shqipe, Wasaga Beach dhe Anton Gjuravçaj

17 June 2018
Comments: 0
Category: PasqyraTV
17 June 2018, Comments: 0
Reportazh në klasën shqipe në Portage Trail, Toronto. Wasaga Beach. I ftuar shkrimtari Anton Gjuravçaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.

Leave a Reply