2018 July 08

8 July 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 08/07/2018 – të ftuar Entela Galanxhi dhe Qazim Kallushi

8 July 2018, Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, TORONTO, CANADA. DREJTOR ILIR LENA