2018 September 09

9 September 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 09/09/2018 – Angela Thomai

9 September 2018, Comments: 0

Gjithashtu në episod: Canadian International Air Show si dhe Albanian Boat Party (Anija Illyria). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena