2018 September 16

16 September 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 16/09/2018 – Bardhyl Gjevori, Agim Sherifi dhe Teatri Kombëtar

16 September 2018, Comments: 0

B. Gjevori dhe kalendari i ri i COC-së. Reportazh mbi biznesin e ri të z. Agim Sherifi si dhe nje speciale kushtuar Teatrit Kombëtar. […]