Our Shows

5 November 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – November 5, 2017

5 November 2017, Comments: 0

Ambasada e Shqipërisë në Otavë organizoi më 28 tetor 2017 një pritje – koncert me rastin e 30 vjetorit të vendosjes së marëdhënieve diplomatike […]


29 October 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 29, 2017

29 October 2017, Comments: 0

Të ftuar shkencëtari Savo Gjirja dhe vëllezërit Kristi dhe Johan Todi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


22 October 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 22, 2017

22 October 2017, Comments: 0

Kronika e koncertit të Trio Fammus në Runnymede United Church, Toronto. Mrekulli Shqiptare, cikli III – Tirana. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


15 October 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 15, 2017

15 October 2017, Comments: 0

Së shpejti në Toronto Mbrëmje e Filmit Shqiptar në Toronto (të ftuara organizatoret Hana dhe Nora Marku). Portret i futbollistes 16 vjeçare shqiptaro-kanadeze, Markela […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›