Our Shows

10 September 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – September 10, 2017

10 September 2017, Comments: 0

Ana Golja, Pazari i Ri, Kurban Bajrami në Toronto, Marlee Got Talent 2017, etj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


3 September 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – September 3, 2017

3 September 2017, Comments: 0

Ky është episodi i 781-të që përkon me 15 vjetorin e Pasqyrës Shqiptare dhe i pari një orësh. E ftuara në këtë episod: Holta […]


27 August 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 27, 2017

27 August 2017, Comments: 0

Reportazhe: Pazari i Ri i restauruar dhe Muzeu “Shtëpia me Gjethe”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


20 August 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 20, 2017

20 August 2017, Comments: 0

Të ftuar Rei Misiri dhe Old Mill Cafe MIssissauga. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›