Our Shows

21 May 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, May 21, 2017

21 May 2017, Comments: 0

I ftuar Toni Mitro. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


14 May 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, May 14, 2017

14 May 2017, Comments: 0

Episodi i sotëm ka në qendë vizitën e Ambasadorit Ermal Muça në klasat shqipe si dhe një intervistë me zonjën Orieta Çobani, konsull i […]


7 May 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, May 7, 2017

7 May 2017, Comments: 0

E ftuar regjisorja Genta Demnushaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


30 April 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 30, 2017

30 April 2017, Comments: 0

Gena në koncert në Toronto. Reportazh mbi Parkun Detar Karaburun-Sazan si dhe pjesë nga cikli dokumentar “Mrekull Shqiptare” (Lugina e Vjosës). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›