Our Shows

1 January 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – Januar 1, 2017

1 January 2017, Comments: 0

Mrekulli Shqiptare I – pjesë. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Cabada. Drejtor ILIR LENA


25 December 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – December 25, 2016

25 December 2016, Comments: 0

Thesare shqiptare në Muzeun e Tekstileve të Kanadasë. William Walker mes shqiptarëve në Kanada (takim i organizuar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare). PASQYRA SHQIPTARE, […]


18 December 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – December 18, 2016

18 December 2016, Comments: 0

Përshtypje nga pjesëmarrës shqiptaro-kanadezë dhe të tjerë nga Samiti i Parë i Diasporës mbajtur në Tiranë. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


11 December 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – December 11, 2016

11 December 2016, Comments: 0

Kronikat e festimit të 104 vjetorit të Pavarësisë në Toronto (Air Canada Centre) dhe London (Shoqata “Iliria”). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›