Our Shows

8 July 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 08/07/2018 – të ftuar Entela Galanxhi dhe Qazim Kallushi

8 July 2018, Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, TORONTO, CANADA. DREJTOR ILIR LENA


1 July 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – 01/07/2018 – Receta pa komb – Dosja e Spaçit

1 July 2018, Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


24 June 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – June 24, 2018

24 June 2018, Comments: 0

Marlee’s Got Talent – intervistat. Kronika e Fitër-Bajramir. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


17 June 2018
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, 17/06/2018 – Klasat shqipe, Wasaga Beach dhe Anton Gjuravçaj

17 June 2018, Comments: 0

Reportazh në klasën shqipe në Portage Trail, Toronto. Wasaga Beach. I ftuar shkrimtari Anton Gjuravçaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›