Our Shows

13 September 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 13, 2015

13 September 2015, Comments: 0

Atmosfera në O’Grady’s gjatë dhe pas ndeshjes Shqipëri – Portugali. Biseda me regjisorin/producentin Petri Bozo


6 September 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 6, 2015

6 September 2015, Comments: 0

Emision jubilar kushtuar 13 vjetorit të themelimit: arkiva në vite. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


30 August 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 30, 2015

30 August 2015, Comments: 0

Kronika e 100 vjetorit të lindjes së piktores Sofia Zengo Papadhimitri


23 August 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 23, 2015

23 August 2015, Comments: 0

Reportazh mbi piknikun e organizuar nga Misioni Shqiptar Katolik “E Lumja Nënë Tereza”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›