Our Shows

19 April 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 19, 2015

19 April 2015, Comments: 0

Kronika e Pashkës Ortodokse në Toronto si dhe takimi i vatranëve në Toronto. I ftuar: Ardian Buli, real estate broker. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


12 April 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 12, 2015

12 April 2015, Comments: 0

Pashkët katolike në Toronto. 90 vjetori i lindjes së Teki Kerimit. Reportazh nga Peterborough, ON, me pronarët shqiptarë të dyqanit Antoinette Bridal Boutique. PASQYRA […]


5 April 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD) – April 5, 2015

5 April 2015, Comments: 0

Të ftuar Kristaq Turtulli dhe Salvatore Greco. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


29 March 2015
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): March 29, 2015

29 March 2015, Comments: 0

I ftuar botuesi i Kadaresë z. Bujar Hudhri si dhe dokumentari “Mrekulli Shqiptare” PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›