Our Shows

30 November 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 30, 2014

30 November 2014, Comments: 0

Kronika nga veprimtaritë komunitare në Kanada me rastin e Festës së Pavarësisë së Shqipërisë. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


23 November 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 23, 2014

23 November 2014, Comments: 0

Lajme dhe njoftime komunitare si dhe një speciale kushtuar Aleksandër Moisiut. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


16 November 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 16, 2014

16 November 2014, Comments: 0

Vizita e Edi Ramës në Beograd. Kronika e paraqitjes së librit “Homo Balcanicus” me autor Niko Nikolla. Land Korçari me videoklipin e tij të […]


9 November 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 9, 2014

9 November 2014, Comments: 0

Ky episod u kushtohet disa të rinjve shqiptaro-kanadeze dhe sipërmarrjeve të tyre. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›