Our Shows

6 September 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 6, 2014

6 September 2014, Comments: 0

Kronika e piknikut të Torontos; biseda me kineastin Luan Kryeziu; Elbasan Arena në ndërtim; kolazh foto pushimesh. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


30 August 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 30, 2014

30 August 2014, Comments: 0

12 vjetori i “Pasqyrës Shqiptare” – portretet e dy bashkëpunëtorëve. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


23 August 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 23, 2014

23 August 2014, Comments: 0

Telereportazh mbi Pukën dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtori ILIR LENA.


16 August 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 16, 2014

16 August 2014, Comments: 0

Kronika nga veprimtaritë e shqiptarëve në Toronto si dhe biseda me shkrimtaren Jeta Vojkollari. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›