Our Shows

9 August 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 9, 2014

9 August 2014, Comments: 0

Darka e Fitër-Bajramit në Mississauga si dhe Pikniku Vjetor i St. Thomas-it. Pjesë nga dokumentari “Mrekulli Shqiptare” (Bregu). PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i […]


2 August 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD), August 2, 2014

2 August 2014, Comments: 0

Fitër-Bajrami në Toronto. E ftuar Diana Lika. Pasqyra Shqiptare, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


26 July 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): July 26, 2014

26 July 2014, Comments: 0

Kronika e manifestimit paqësor organizuar nga shoqata shqiptaro-kanadeze në përkrahje të të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


19 July 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD), July 19, 2014

19 July 2014, Comments: 0

This is a segment from part III of “Albanian Wonders” (Mrekulli Shqiptare), directed and produced by Ilir Lena. To order the DVD (including Prishtina […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›