Our Shows

3 May 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): May 3, 2014

3 May 2014, Comments: 0

E ftuar Zerina Derveni, kandidate për kurorën e Miss Universe Canada. Pasqyra Shqiptare, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


26 April 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 26, 2014

26 April 2014, Comments: 0

Krijohet Rrjeti i Bizneseve Shqiptaro-Kanadeze. Kronika e meshës së Pashkës. Bisedë me regjisorin Paul Kurti. Njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit […]


19 April 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 19, 2014

19 April 2014, Comments: 0

Njoftime dhe kronika nga komuniteti. Pjesë nga biseda me kineastin shqiptaro-kanadez, Andi Deliana. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


12 April 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): April 12, 2014

12 April 2014, Comments: 0

Lajme kulturore, bisedë telefonike me aktorin Mirush Kabashi si dhe një speciale kushtuar Roy Hysen. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›