Our Shows

25 January 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 25, 2014

25 January 2014, Comments: 0

Njoftime komunitare, kronika e Galasë mbajtur nga IBX në Toronto si dhe segmenti i 7-të i pjesës II të dokumentarit “Mrekulli Shqiptare” (Kruja). PASQYRA […]


18 January 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 18, 2014

18 January 2014, Comments: 0

Pjesë nga emisioni. Biseda me këngautoren shqiptaro-kanadeze, Melina Dulluku. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


11 January 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 11, 2014

11 January 2014, Comments: 0

Kronika nga festimet ne komunitet të festës së Vitit të Ri 2014. Biseda me autoren Drita (Tarifa) Skilja. Gryka e Rugovës (pjesë nga dokumentari […]


4 January 2014
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): January 4, 2014

4 January 2014, Comments: 0

Kronika nga festimi i Krishtlindjes në komunitetin shqiptar, Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›