Our Shows

30 November 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 30, 2013

30 November 2013, Comments: 0

Festimi i 101 Vjetorit në Toronto, Kanada, nga Shoqata Shqiptaro-Kanadeze e Torontos. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


23 November 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 23, 2013

23 November 2013, Comments: 0

Emision kushtuar 101 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


16 November 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 16, 2013

16 November 2013, Comments: 0

Biseda me shkrimtarin Vangjush Ziko si dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni ILIR LENA.


9 November 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): November 9, 2013

9 November 2013, Comments: 0

Nderohen ish-kryetarët e Shoqatës në vite. Bisedë me avokatin shqiptaro-kanadez, Geri Kalaci, mbi vizat e studentëve në Kanada. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor emisioni […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›