Our Shows

7 September 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): September 7, 2013

7 September 2013, Comments: 0

Telereportazh mbi shqiptarët në London dhe St. Thomas. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


31 August 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 31, 2013

31 August 2013, Comments: 0

Lajme komunitare si dhe një bisedë telefonike me studiuesin Nusret Pllana, autor i librit “Terrori i Serbisë Pushtuese mbi Shqiptarët”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. […]


24 August 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 24, 2013

24 August 2013, Comments: 0

Kronika e mbrëmjes festive organizuar nga Xhamia Shqiptare e Torontos me rastin e Fitër Bajramit. Bisedë me avokatin shqiptaro-kanadez, Anton Brunga. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


17 August 2013
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (HD): August 17, 2013

17 August 2013, Comments: 0

Veprimtari komunitare, këngë si dhe bisedë me kompozitorin Jani Papadhimitri. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor i emisionit ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Next page ›