8 October 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 8, 2017

8 October 2017, Comments: 0

Kronika e mbrëmjes gala për Shtëpinë e Shqiptarit si dhe i ftuar Neshet Muçaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


1 October 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – October 1, 2017

1 October 2017, Comments: 0

Kronika e festimit të 60 vjetori të themelimit të Xhamisë Shqiptare në Toronto si dhe intervista me znj. Teuta Tarelli.


24 September 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – September 24, 2017

24 September 2017, Comments: 0

Sofiola Papadhimitri flet për koncertin e Trios Fammus që do të mbahet më 14 tetor 2017. Pjesë për piano luajtur nga Rudin Lengo. Video […]


17 September 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE (1 HOUR) – September 17, 2017

17 September 2017, Comments: 0

Biseda mbi Shtëpinë e Shqiptarit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›