13 August 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 13, 2017

13 August 2017, Comments: 0

I ftuar historiani Pëllumb Xhufi, autor i librit “Arbërit e Jonit”. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


6 August 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 6, 2017

6 August 2017, Comments: 0

Reportazh mbi piknikun e organizuar nga Shoqata e Torontos. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


30 July 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 30, 2017

30 July 2017, Comments: 0

Pjesë nga dokumentari “Vjeshtë dhe Shpresë” prodhim i PASQYRA SHQIPTARE, Toronto.


23 July 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 23, 2017

23 July 2017, Comments: 0

I ftuar ylli i futbollit amerikan (Liga Kanadeze), Lirim Hajrullahu. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›