16 July 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 16, 2017

16 July 2017, Comments: 0

Telereportazh mbi piknikun e shoqatës së Hamiltonit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


9 July 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 9, 2017

9 July 2017, Comments: 0

Lajme nga shqiptarët e Kanadasë si dhe biseda me Fredi Simonin. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


2 July 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 2, 2017

2 July 2017, Comments: 0

I ftuar Ludvig Kapllani, pjesëmarrës në Enbridge Ride to Conquer Cancer. Gjithashtu, një takim me pronarët e Kollari Institute of Music. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


25 June 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 25, 2017

25 June 2017, Comments: 0

Në qendër janë muzikantët e vegjël dhe mësueset e tyre shqiptare, Sofiola Papadhimitri dhe Ina Xoxa. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›