18 June 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, June 18, 2017

18 June 2017, Comments: 0

I ftuar Aldo Gjançi. Telereportazh mbi Alton Mill. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


11 June 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 11, 2017

11 June 2017, Comments: 0

Sot në episod: Inis Kazanxhi – Jorgo dhe Kristian Prenga. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


4 June 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, June 4, 2017

4 June 2017, Comments: 0

Kosova F.C. arrin deri në finale; intervistë me Ambasadorin e Kosovës, z. Lulzim Hiseni si dhe kronikë e takimit të Petro Ninasve. PASQYRA SHQIPTARE, […]


28 May 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, May 28, 2017

28 May 2017, Comments: 0

I ftuar Përparim Kapllani, shkrimtar dhe sipëmarrës, një tjetër shembull se si pasioni sfidon rutinën dhe trysninë e jetës. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›