23 April 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 23, 2017

23 April 2017, Comments: 0

Festimet e Pashkëve në Toronto si dhe takim me artistin Qëndrim Hoti. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


16 April 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 16, 2017

16 April 2017, Comments: 0

Promovimi i librit mbi disidentin Sadik Premtja si dhe video ajrore mbi Jugun e Shqipërisë. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


9 April 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 9, 2017

9 April 2017, Comments: 0

Në episodin e sotëm: Lola Plaku. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


2 April 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – April 2, 2017

2 April 2017, Comments: 0

Old Mills Pastry shpërngulet në Mississauga. Pjesë të patransmetuara më parë nga koncerti “Inva Mula në Toronto” i dt. 31 mars 2016. PASQYRA SHQIPTARE, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›