26 March 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – March 26, 2017

26 March 2017, Comments: 0

Protesta e PD-së në Tiranë; AG WIndows and Doors në Panairin e Shtëpive në Toronto; Flet Behadin Qafleshi si dhe hapësira muzikore. PASQYRA SHQIPTARE, […]


19 March 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – March 19, 2017

19 March 2017, Comments: 0

Festimet në Hamilton, Mississauga dhe Toronto nga gratë shqiptare të Ditës Ndërkombëtare të Grave. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


12 March 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – March 12, 2017

12 March 2017, Comments: 0

I ftuar shkrimtari Shkëlqim Çela. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


5 March 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – March 5, 2017

5 March 2017, Comments: 0

I ftuar deputeti i Provincës Yvan Baker si dhe një kronikë nga Xhamia Shqiptare e Torontos. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›