29 January 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – January 29, 2017

29 January 2017, Comments: 0

Kronikë sporitve nga London, Ontario. Përpjekjet e Xhamisë Shqiptare në Toronto për të mbledhur fonde për ngritjen e një xhamie të re. Ndahet nga […]


22 January 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – January 22, 2017

22 January 2017, Comments: 0

Materiale arkivore: i ftuar Virgjil Kule si dhe një speciale mbi dëshirën e të rinjve shqiptarë për të emigruar. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor […]


15 January 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – January 15, 2017

15 January 2017, Comments: 0

I ftuar autori Uran Butka, themelues i Institutit “Lumo Skëndo”. Në qendër të bisedës është Mit’hat Frashëri. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


8 January 2017
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – January 8, 2017

8 January 2017, Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE gjatë vitit 2016 – videomontazh. Festimet në komunitet të Vitit të Ri. Kronikë e koncertit dhënë në Toronto nga violinisti Olen Çezari. […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›