4 December 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – December 4, 2016

4 December 2016, Comments: 0

Festimet e 104 vjetorit të Pavarësisë në Hamilton dhe Toronto. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


27 November 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – November 27, 2016

27 November 2016, Comments: 0

Prishtina, dokumentari “Mrekulli Shqiptare”. Njoftimet e festimeve me rastin e Vitit të Ri . PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


20 November 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – November 20, 2016

20 November 2016, Comments: 0

Vlora, dokumentari “Mrekulli Shqiptare”. Njoftimet e festimeve me rastin e festave të nëntorit si dhe dy kronika nga Toronto (Tango dhe Quarry). PASQYRA SHQIPTARE, […]


13 November 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – November 13, 2016

13 November 2016, Comments: 0

Mbresa, dokumentar kushtuar artistit Hytbi Tarelli me autore Nora Markun. Gjithashtu, kronika e pritjes në Parlamentin e Ontarios me rastin e Muajit të Trashëgimisë […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›