6 November 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – November 6, 2016

6 November 2016, Comments: 0

Aleksander Moisiu, dokumentar. Gjithashtu, njoftime komunitare si dhe një video muzikore nga Land Korçari. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada.


30 October 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE, October 30, 2016

30 October 2016, Comments: 0

I ftuar autori Dashnor Kaloçi si dhe njoftime komunitare. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


23 October 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – October 23, 2016

23 October 2016, Comments: 0

Kronika e koncerit të Ponit në Kanada. I ftuar Sadik Krasniqi. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


16 October 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – October 16, 2016

16 October 2016, Comments: 0

Dokumentari “Inva Mula mes shqiptarëve në SHBA dhe Kanada”. Regjisor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›