9 October 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – October 9. 2016

9 October 2016, Comments: 0

Dokumentari “Inva Mula mes shqiptarëve në SHBA dhe Kanada”. Regjisor ILIR LENA.


2 October 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – October 2, 2016

2 October 2016, Comments: 0

Autori shqiptaro-italian Alberto Frashër promovon në Toronto librin e tij me ese “Magjia e Rilndjes Kombëtare”. Gjithashtu, i ftuar imami shqiptar i Xhamisë së […]


25 September 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – September 25, 2016

25 September 2016, Comments: 0

Takimi i Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, me veprimtarë shqiptaro-kanadezë në Toronto dhe Ontario. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA


18 September 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – September 18, 2016

18 September 2016, Comments: 0

Kronika e meshës mbajtur në Midland, Ontario, nga Misioni Shqiptar Katolik i Torontos me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës më 4 shtator 2016. […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›