14 August 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 14, 2016

14 August 2016, Comments: 0

Takim me regjisorin Saimir Kumbaro. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


7 August 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – August 7, 2016

7 August 2016, Comments: 0

I ftuar Ambasadori Ermal Muça. Pasqyra Shqiptare, Toronto, Canada. Drejtor Ilir Lena.


31 July 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 31, 2016

31 July 2016, Comments: 0

Njoftime komunitare si dhe një reportazh i shkurtër mbi Muzen Arkeologjik të Durrësit. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto Canada. Drejtor ILIR LENA


24 July 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 24, 2016

24 July 2016, Comments: 0

Kronika e piknikut veror të shoqatës AFAT. Agim Hadri flet për aksidentin tragjik të familjes Vokshi. I ftuar muzikanti/arbitri Ylvi Kollari. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›