17 July 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 17, 2016

17 July 2016, Comments: 0

I ftuar Alban Merepeza pas përfundimit të EURO 2016 si dhe kronika e festimit të Fitër-Bajramit në Mississauga. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR […]


10 July 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – July 10, 2016

10 July 2016, Comments: 0

I ftuar Robert Elsie. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


26 June 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 26, 2016

26 June 2016, Comments: 0

Pjesë nga cikli dokumentar “Mrekulli Shqiptare”: Prizreni dhe Korça. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


19 June 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 19, 2016

19 June 2016, Comments: 0

Barbarizimi i shqipes. I ftuar Gjovalin Shkurtaj. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›