12 June 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 12, 2016

12 June 2016, Comments: 0

Mrekullia “High Park”. I ftuar Maxhun Dida. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


5 June 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – June 5, 2016

5 June 2016, Comments: 0

Të ftuar Silvana Kasi dhe Mirel Josa. PASQYRA SHQIPTARE, Toronto, Canada. Drejtor ILIR LENA.


22 May 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – May 22, 2016

22 May 2016, Comments: 0

Nusret Pllana promovon në Toronto dy dokumentarët e tij. Bisedë me Xhoan Gugën, autor i albumit me piktura të artistëve shqiptarë 1883 – 1944. […]


15 May 2016
Comments: 0

PASQYRA SHQIPTARE – May 15, 2016

15 May 2016, Comments: 0

Petro Dhimitri dhe Hytbi Tarelli, dy piktorë shqiptarë, nderohen me çmim nga Klubi i Artistëve Don Valley. I ftuar kineasti Eduart Makri. PASQYRA SHQIPTARE, […]


‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Next page ›